Testimonials

Με την επιστολή μας αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γιώργο και εγγράφως, για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε. Η συνεργασία μας ήταν ουσιαστική, καθώς μας ενημέρωσε για όλα ,μας έκανε να αποβάλουμε κάθε άγχος και να είμαστε ο εαυτός μας.Τον συγχαίρουμε για την άριστη δουλεία που μας έκανε και πιστεύουμε ότι η μεγάλη

επιτυχία του οφείλεται στο πάθος για τη δουλεία του, καθώς είναι όπως τον χαρακτήρισαν συγγενείς και φίλοι ένας « καταδρομικός φωτογράφος ¨» που εμφανίζεται από το πουθενά και κάνει θαύματα με πλάνα που μιλάνε .Η συνεργασία μας ήταν άψογοι καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να πούμε κάτι και να μη βρει τη κατάλληλη λύση.

Είναι πρώτα ένας καλός φίλος και μετά ένας εξαίρετος συνεργάτης που το καλό το κάνει καλύτερο απλά για να σ’ ευχαριστήσει..

Τελειώνοντας θα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ , να συνεχίσεις έτσι με το ίδιο μεράκι και :

«Από τις ρίζες της καρδιάς και από της καρδιάς τα βάθη σου εύχομαι καλές δουλείες , χωρίς καημούς και πάθη. Τις πιο ψιμιθευτές ευχές που έχω θα σου στείλω , Κι αφού δε μ’έχεις συγγενή λογάριαζε με φίλο.»

Γιώργο ευχαριστούμε να είσαι καλά !!

Μαριάννα Ζαϊμάκη & Γιώργος Μεσσαριτάκης

Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός άνθρωπος και υπέροχος φωτογράφος. Αγαπάει πολύ τη δουλειά του και το αποτέλεσμα είναι πάντοτε πολύ προσεγμένο. Η συνεργασία μας ήταν πραγματικά άψογη. Κατάφερε να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφότερη ημέρα της ζωής μας.

Τον ευχαριστούμε πολύ!

Μάνος & Ειρήνη

Λίγα λόγια για τον Γιώργο….. Και λέμε Γιώργο γιατί για μας είναι πρώτα φίλος κι έπειτα συνεργάτης. Άψογος επαγγελματίας που σε κερδίζει απο την πρώτη στιγμή με την οργανωτικότητα, την τελειομανία, τη γνώση και πάνω απ´ολα με το πάθος για τη δουλειά του.
Όταν τον γνωρίζεις για πρώτη φορά ειναι τόσο φιλικός και ευχάριστος, που σε κάνει να νομίζεις ότι τον ξέρεις χρόνια, ενώ η άψογη επαγγελματική προσέγγιση και τα δείγματα της δουλειάς του σε κάνουν να τον εμπιστευτείς αμέσως.
Και όντως, στο γάμο μας απέδειξε ότι η επιλογή μας ήταν σωστή. Ακριβής στην ώρα του, οργανωτικός, δίπλα μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες φωτογραφίζοντας και διασκεδάζοντας μαζί μας (τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του). Το καλύτερο όμως, τελικά, ήταν οι φωτογραφίες του γάμου μας οι οποίες ήταν υπέροχες κάθ´ ομολογίαν συγγενών και φίλων!!!!!
Σ’ ευχαριστούμε πολύ Γιώργο!!!!!!!

Μαρίνος & Μαρία

Θυμόμαστε σαν χτες την πρώτη συνάντηση μας με το Γιώργο…….Εμείς αγχωμένοι και φοβισμένοι για όλες τις εκκρεμότητες του γάμου και απ’ την άλλη ο Γιώργος με ένα μεγάλο και ζεστό χαμόγελο να μας καθησυχάζει ότι όλα θα πάνε καλά……. Απ’ την πρώτη στιγμή μας αντιμετώπισε τόσο φιλικά και τόσο ανθρώπινα που το μόνο πράγμα που μπορούσες να καταλάβεις αμέσως ήταν :  Να επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν σε αντιμετωπίζει με στείρο επαγγελματισμό αλλά με την υπευθηνότητα και την αγάπη ενός σωστού επαγγελματία που αντιλαμβάνεται την δουλειά του ως προσφορά και ευχαρίστηση !!!

Πριν το γάμο μας προσκάλεσαι αρκετές φορές στο χώρο του καθώς βασική επιδίωξή του , ήταν να καλλιεργηθεί ανάμεσα μας ένα κλίμα ζεστασιάς , οικιότητας κι ευχάριστης ατμόσφαιρας. Αυτό που έλεγε συνέχεια ήταν : “ θέλω να είμαστε φίλοι όταν θα έρθω τη μέρα του γάμου να σας χτυπήσω την πόρτα “ . Πράγματι αυτό είχαι επιτευχθεί πολύ πιο πριν…..Ο Γιώργος μας στήριξε μέχρι και την τελευταία στιγμή , μας καθοδήγησε και μας ανάλυσε την παραμικρή λεπτομέρεια. Την ημέρα του γάμου με τη ζωντάνια του , το χαμόγελό του , το βλέμμα του ήταν σαν να μας έλεγε “ εγώ είμαι εδώ, μην ανυσηχείτε για τίποτα”, η παρουσία τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του μας φόρτιζε θετικά…..Σήμερα…..Κρατάμε τις φωτογραφίες στα χέρια μας και το μαγικό είναι πως το αποτέλεσμα είναι τόσο ζωντανό που έχουμε την αίσθηση οτι ξαναζούμε το κάθε δευτερόλεπτο…… Κάθε φορά που τις κοιτάμε νιώθουμε την ίδια συγκίνηση…… Γιώργο , οι λέξεις φαντάζουν φτωχές , μα εμείς σε ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί κατάφερες με τις ιδιέταιρες φωτογραφίες σου να μετατρέψεις τις μέχρι τώρα πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας σε παντοτινές και φωτεινές αναμνήσεις ………. Σε ευχαριστούμε γιατι ακόμη και τώρα ενώ όλα αυτά έχουν παρέλθει η τέχνη σου είναι εδώ και τους δίνει ζωή αλλά και στην καρδιά μας ευτυχία !!!

Δέσποινα & Νεκτάριος

Υπάρχουν στιγμές στην ζωή σου που θέλεις να τις θυμάσαι για παντα. Ειδικά όσο αφορά το παιδί σου, θέλεις κάτι ιδιαίτερο , κάτι όμορφο και ανεξίτηλο στο χρόνο.
Όταν ήρθε για μένα αυτή η στιγμή , ήρθε και η συνεργασία μου με τον Γιώργο…
Πραγματικά μου έδωσε αυτό που ήθελα για να θυμάμαι εκείνη την ημέρα… Κατέγραψε με τον φακό του όλες τις ώρες της χαράς μου, και τις συγκίνησης μου.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η συνεργασία μας δεν θα σταματούσε εκεί , συνεχίζοντας μέχρι σήμερα μια φιλία. Γιατί αυτό που σε κερδίζει στο Γιώργο δεν είναι μόνο φωτογραφικός φακός του και η φαντασία του , αλλά και ό ίδιος που είναι υπέροχος με όλους…
Σε ευχαριστώ φίλε μου…

Εμμανουήλ

Η γνωριμία μας με τον Γιώργο ήταν τυχαία μάλλον..Ήταν μια αναζήτηση στο διαδίκτυο με αφορμή την βάφτιση της Μυρσίνης…

Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσουμε …με ματιά καλλιτέχνη και συνέπεια επαγγελματία μας έπεισε ..
Και ήταν εκεί ανάμεσά μας μια μέρα του Ιουνίου το 2010 να φωτογραφίσει όχι απλά τη εκδήλωση αλλά την χαρά μας,την συγκίνησή μας, το μοιρασαμα με τους φίλους μας, τα παιδιά μας…
Τελικά μερικά πράγματα δεν είναι τόσο τυχαία όσο φαίνονται…..”
Να είσαι πάντα δημιουργικός και εμπνευσμένος…
Ευχαριστούμε..

Μυρσίνη

Η Ευαγγελία έκανε την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση , σε studio με φώτα , επαγγελματική μηχανή και σκηνικό στημένο μόνο για εκείνη  (μια υπέροχη λευκή, μάλλινη κουβερτούλα στο πάτωμα), μόλις ήταν μονάχα 14 ημερών… Έπρεπε βλέπετε να βγάλει διαβατήριο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό να την γνωρίσουν και να γνωρίσει την άλλη μισή της οικογένεια στην Ιταλία. Πως καταφέρνεις όμως να φωτογραφίσεις ένα μωρό μόλις 14 ημερών και να κρατήσεις τα ματάκια σου ανοιχτά , το στόμα σου κλειστό και να το κάνεις και να χαμογελάσει λίγο , αφου΄μην ξεχνάμε , είναι η πρώτη δική της φωτογράφιση ;

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο , που καταφέρνεις να αποτυπώσεις στην αιωνιότητα , μέσω της μηχανής σου,  όλα τα συναισθήματα που βιώνουν , οι 200 και πλέον παρευρισκόμενοι στην βάφτισή της, στις 25 Αυγούστου 2013 στην Ι.Μ Αγ. Παντελεήμονα στο Φόδελε.

Θα διακρίνεις την αγωνία την δική μου , να πάψει να κλαίει η Ευαγγελία μου γιατί δεν ήθελε να βαφτιστεί μόνο να πάει στο party στις πισίνες και να πάρει τα δώρα, θα διακρίνεις τη συγκίνηση του Marco μου, για το ότι η μάνα του έλειπε από το πλάι του , την απέραντη ευγνωμοσύνη που αισθανόταν ο νονός μας ο Φανούρης για την τιμή που του κάναμε, την προσπάθεια που έκανε η γιαγιά μου με το πληγωμένο της ποδαράκι να σταθεί όρθια και να ντύσει την Ευαγγελία μου, αφού της το ζήτησα εγώ, την χαρά της μάνας μου και του πατέρα μου που τους αξίωσε ο Θεός να είναι γεροί και σε αυτήν την χαρά , την ανακούφιση του μπαμπά του Marco , που μετά από δέκα χρόνια το παιδί του έχει κάνει οικογένεια σε μια άλλη χώρα, καταφέρνει να είναι δίπλα του και να το στηρίζει…

Την βαρεμάρα του Μιχάλη μου, (16 χρονών, βαφτιστήρας μου) γιατί ο παπάς, τα είπε όλα τα λόγια … δεν άφησε ευχή να μην τη πεί,,, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος φυσικά!! Την ανυπομονησία των παιδιών να φυτέψουν τα δεντράκια τους , να βάλουν τα μαγιώ τους και να πάνε για βουτιές!!! Την χαρά των γονιών που κάνουν μαζί με τα παιδάκια τους κάτι τόσο σημαντικό και σπουδαίο … Και μετά… μετά , όλη αυτή η τρέλα, η χαρά, το παιχνίδι, τα τραγούδια, οι χοροί, τα μπουγελώματα… μικροί μεγάλοι σε έναν απίστευτο χαμό!!!

Όταν πήγαμε στο Γιώργο και του είπαμε τι επρόκειτο να κάνουμε , φωτίστηκε!!!

“Είστε φοβεροί , δεν έχω ξαναακούσει κάτι τέτοιο. Έχω ξετρελαθεί με την ίδεα”

Και τότε κατάλαβα , πως είχε συμμεριστεί απόλυτα την χαρά μας, την είχε κάνει δική του.  Μην περιμένετε στο δικό μας album να βρείτε καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Θα βρείτε γέλια, χαρά , συγκίνηση, αγωνία, παιχνίδι , διασκέδαση, δημιουργία, αγάπη, αγάπη, αγάπη…

Αυτό που χρειάζεται να κάνει κάποιος όταν δουλεύει… να βάζει αγάπη σε αυτό που κάνει.

Αυτός είναι ο Γιώργος. Αγαπάει αυτό που κάνει.

Και φαίνεται . Ολες οι φωτογραφίες του είναι στιγμές.

Με πολλή αγάπη,

Marco, Μαρία, Maria Teresa, Ευαγγελία

Ευαγγελία